Klaar met fysieke inspanning? Basic Fit abonnement opzeggen!

Betaal jij je ook elke maand aan een sportschool waar jij al tijden je gezicht niet hebt laten zien? Is fysieke inspanning eigenlijk helemaal niks voor jou? Of heb je een sportschool gevonden die dichter in de buurt is? Maak het jezelf niet langer moeilijk. Pijnig jezelf niet meer en laat je betaalrekening hier niet langer onder lijden. Kies voor Basic Fit opzeggen!

Ben jij de sponsor van de sportschool?

Was jij ook vastbesloten je goede voornemens vast te houden nadat je op 1 januari had besloten een abonnement te nemen bij de sportschool? Misschien heb je de eerste maanden nog geprobeerd structureel te sporten. Of ben je echt maar drie keer geweest? Het kan zijn dat sporten in een sportschool niks voor jou of is dat je hier weinig tijd voor vrij kunt maken. Of dat je geen motivatie kunt vinden om jezelf naar de sportschool te slepen. Des te langer je geen stap meer in de sportschool hebt gezet en daar op de loopband hebt gestaan des te hoger de drempel wordt om toch te gaan. Laat jezelf niet langer lijden, maar kies voor Basic Fit abonnement opzeggen.

Basic fit opzeggen? Dat heb je zo gedaan!

Heb jij de beslissing gemaakt om niet meer langer tegen die drempel van de sportschool aan te hikken? Wellicht werkt een teamsport wel motiverend voor je. Zo vind je toch een manier om te sporten en kunnen teamgenoten je hierin stimuleren. Teven is een teamsport competitief en ren je dan wellicht een beetje harder dan je had gedacht! Basic Fit opzeggen heb je in een handomdraai gedaan. Door het invullen van een opzegbrief, heb jij je snel uitgeschreven bij de sportschool. Hiervoor hoef jij dus enkel je gegevens in te vullen en kun je maandelijks weer profiteren van het geld dat eerst naar de sportschool ging!