Een relatiegeschenk waar de mond van over loopt

Wanneer je op zoek bent naar een relatiegeschenk, zal je al gauw zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Toch maken veel bedrijven dezelfde keuze: pennen, mokken, muismatten, notitieboekjes, enzovoorts. Juist daarom is de keuze voor een uniek relatiegeschenk zo lastig. Je wilt namelijk origineel zijn! Waarmee verras en verblijd je je klanten en partners nu echt?

Het nut van relatiegeschenken

Een cadeautje van een klant, werkgever of partner, hartstikke leuk! Maar wat doe je er precies mee en wat is voor de gever de achterliggende gedachten? Wanneer je kiest voor een relatiegeschenk met een logo, hoop je natuurlijk dat jouw bedrijfsnaam of logo verspreid wordt en zo je bekendheid wordt vergroot. Maar in hoeverre gebeurt dit nu daadwerkelijk? Hoe vaak komt het voor dat jij aan iemand vraagt wat voor bedrijf het is dat op zijn mok of muismat staat? Sterker nog, hoe zeker ben je ervan dat jouw bruikbare geschenk daadwerkelijk wordt gebruikt?

Een cadeautje dat bij blijft

Waarom wil je je relaties iets cadeau doen? Waarschijnlijk ze te bedanken, een succes met ze te vieren of gewoon je waardering te uiten. Je doet het dus voor hen. Kies daarom voor een geschenk dat echt bij blijft en waar je ze echt een plezier mee doet.

“Chocolate is the answer, who cares what the question is”

Nu dan eindelijk de oplossing. Verras jouw relatie met iets waar echt (bijna) iedereen dol op is: chocolade! Wat dacht je van overheerlijke bonbons met logo als uniek en origineel geschenk? Op deze manier laat je jouw stempel achter, maar laat je ook zien dat je echt om hen geeft. Je zal zien dat er nog lang wordt nagepraat over jouw bonbons! Tip. Wanneer je er in één keer direct meer bestelt, krijg je een leuke korting én heb je nog eens iets achter de hand voor als je een klant of partner opzoekt. Chocolate is the answer, who cares what the question is?!