Voor welk geboortekaartje jongen kies jij?

Verwacht jij binnenkort een jongetje? Tijdens de zwangerschap kun je genieten van heel veel voorpret. De komst van je zoontje laat wellicht nog even op zich wachten, maar jij kunt met je hoofd al in de wolken zitten tijdens deze voorbereidingen. Deze voorbereidingen zijn erg variƫrend. Lees verder om te ontdekken welke voorbereidingen je voorpret voor de komst van je zoontje vergroten, zoals het uitkiezen van een geboortekaartje jongen.

De pret vooraf

Je zwangerschap kan je zwaar bevallen, maar ook zeer goed. Dit hangt af of er complicaties optreden of wegens andere redenen. Er zijn een aantal dingen die ervoor zorgen dat jij je tijdens je zwangerschap en je verlof (indien je dat vroegtijdig hebt) niet hoeft te vervelen. Zo is het uitzoeken van babykleertjes en het inrichten van de babykamer een van de leukste bezigheden. Weet jij het geslacht van je baby nog niet? Dan ben je nog blanco in het kiezen van de babykleertjes, de kleuren hiervan en van het behang van de kinderkamer. Weet jij al dat het een jongetje wordt? Dan kan jij een schattig of stoer geboortekaartje jongen uit gaan kiezen.

Het kiezen van een geboortekaartje jongen

Wanneer je een geboortekaartje jongen gaat kiezen, zal je zien dat er tal van mogelijkheden zijn. Online zijn er veel websites te vinden die de leukste geboortekaartjes aanbieden. Deze kaartjes zijn er in allerlei stijlen. Denk hierbij aan schattige, stoere, lieve, vintage, romantische of klassieke geboortekaartjes. Daarnaast zijn de kaartjes ook in allerlei kleuren verkrijgbaar of zelfs met een foto van jouw kleine jongetje. Ben jij creatief? Dan bieden veel webshops ook aan om zelf je geboortekaartje te ontwerpen en door hen te laten drukken.

Wordt het een schattig of stoer geboortekaartje jongen?

Wil jij dat het geboortekaartje een schattige, romantische of stoere uitstraling heeft? Jij kunt er zelf voor kiezen. Doe inspiratie op en kies jouw geboortekaartje jongen!